Menu
https://www.mouthilversum.nl/keukens/barfood
 
 

BARFOOD

Van vroeg ontbijt tot late night snack

BARFOOD is de keuken van MOUT-eigenaars Teus Kroon en Jerry de Vries. Het is de enige keuken in de foodhall die van ’s ochtends vroeg tot na middernacht is geopend. Hier kan je elk moment van de dag iets eten.

True love lasts forever

“Wij hebben altijd leuke restaurants gehad. Daarom besloten we in MOUT ook een eigen keuken te openen. Food is immers een van onze grote liefdes en iedereen weet: true love lasts forever. Zo ontstond BARFOOD. Hier kan je op elk willekeurig tijdstip terecht voor iets lekkers. Of je nu ’s ochtends vroeg langskomt voor Turkse yoghurt met homemade granola of ’s avonds na het borrelen voor een late night snack.”

"True love lasts forever, op elk willekeurig tijdstip"

Van leverworst tot falafel

“Wie is er niet gek op kleine hapjes? Wij wel! BARFOOD serveert ze de hele dag door. Op de standaard eetmomenten voegen we daar iets extra’s aan toe. Bij het ontbijt zijn dat bijvoorbeeld banana bread (een échte aanrader trouwens), wafels of een croissantje. Rond lunchtijd kan je special tosti’s bestellen en met het diner bieden we (verre van saaie) salades. BARFOOD is ook een echte borrelkeuken waar je terecht kan voor bitterballen, charcuterie of een kaasplank. En dan hebben we nog onze themaplateaus. Die variëren van een Amsterdams plateau -met onder meer leverworst, kaas en tafelzuur- tot een mediterraans plateau met hummus en falafel.”

Dag shoarma, hállo hete kip

“Late trek en geen zin in het gebruikelijke broodje shoarma? Check dan onze late night snacks: een broodje hete kip en een broodje lamsvlees. Beide recepten zijn bedacht door een sterrenchef en finger-licking good. En het broodje hete kip? Dat is nu al een klassieker.”

Menukaart

Op onze menukaart kan je direct zien wat alle restaurants te bieden hebben.

menukaart