Menu
https://www.mouthilversum.nl/evenementen/jouw-event-at-mout
 

Iets te vieren?

Bedrijfsborrel, afscheidslunch, verjaardag of gewoon zomaar?

 

Plan jouw evenement bij MOUT!

Van bedrijfsborrel tot je verjaardagpartijtje, van vergaderingen tot een afscheidsfeestje. Er is vanalles mogelijk. Wij denken graag mee met het plannen van je event. Schuif aan een taptafel met wat collega's, vier je verjaardag in het zonnetje op het terras of geniet van alles wat onze keukens te bieden hebben aan een lange tafel met het hele gezelschap.

Goed om te weten:
- Wij nemen uitsluitend events aan vanaf 15 personen, met een maximum van 2 evenementen per dagdeel (middag/avond). Dit is om open te blijven voor al onze gasten die spontaan langskomen zodat iedereen kans heeft op een tafeltje.
Tot 2 oktober:
- Nemen wij op vrijdag en zaterdag enkel tot 18.00 events aan.
- Kan er enkel van zondag t/m donderdag tot 18.00 gereserveerd worden, of na 20.00. Tussen 18.00 kan dus niet gereserveerd worden.
- De bovenverdieping is alleen ovb af te huren, gezien het onvoorspelbare weer.

En nu? Bespreek de mogelijkheden met Faith

Enthousiast en benieuwd  naar wat wij kunnen betekenen voor jullie?
Stuur een mailtje naar reserveren@mouthilversum.nl‚Äč - Onze backoffice collega Faith staat voor jullie klaar om al jullie vragen per mail te beantwoorden. Je kunt haar het best bereiken op maandag, dinsdag en donderdag. Ze streeft ernaar binnen 24 uur jouw aanvraag te behandelen en jouw vragen te hebben beantwoorden.

P.S zorg dat je in je mail sowieso het volgende meldt:

- Omvang van het gezelschap (15 personen+)

- Datum en tijdstip van het event

- Telefoonnummer

Zien we je binnenkort?