Menu
https://www.mouthilversum.nl/keukens/dim-sum
 

Dim me Sum

Hot in Azië en nu ook in Hilversum: Dimsum

Dim me Sum

Hot in Azië en nu ook in Hilversum: Dimsum

De broers Dai, Dinh, Tuan en hun goede vriend Eric -die ook samen Vietnam Kitchen runnen- vinden het de hoogste tijd dat Hilversummers gaan genieten van dim sum, de Chinese gestoomde en gefrituurde hapjes die in Azië hot zijn. Daarom openen zij in MOUT een keuken met de naam -hoe kan het ook anders- Dimsum. Eric vertelt alles over hun keuken en de populaire Aziatische snack.

De perfecte snack voor MOUT

“Sharing is caring. En dat kan heel goed met deze kleine hapjes, die erg belangrijk zijn voor de Aziatische cultuur. Omdat het dé perfecte snack is voor een foodhall als MOUT, besloten we hier een keuken te openen. Dim sum is namelijk heerlijk bij een biertje of een glas wijn. In Azië lunchen we trouwens ook graag met dim sum. Je kan er echt alle kanten mee op.”

"Sharing is caring... En dat kan heel goed met deze kleine hapjes"

Favoriete dumpling wordt hardloper

“Bij Dimsum bieden we healthy gestoomde hapjes, maar ook gefrituurde snacks zoals loempiaatjes, pangsit en pasteitjes met vlees of vis. We hebben trouwens nog meer vis zoals oesters en St. Jakobsschelpen. Deze bereiden we op authentieke Aziatische wijze door ze te stomen. Een van onze eigen favorieten is de Ha Kau, een dumpling met garnalen. Dit pasteitje wordt zeker weten een hardloper.”

Lekker dim summen in Hilversum

“Het mooiste van dim sum is dat er voor iedereen iets lekkers tussen zit. Vlees, vis of vega: er is genoeg keuze. We zijn er van overtuigd dat Dimsum echt een toevoeging voor Hilversum is. Die hard dim summers hoeven nu niet meer naar the big city, maar kunnen gewoon in Hilversum terecht.”

Menukaart

Op onze menukaart kan je direct zien wat alle restaurants te bieden hebben.

menukaart