Menu
https://www.mouthilversum.nl/keukens/fratellino
 
 

 

Fratellino

Beroemde houtovenpizza’s en flammkuchen bij Fratellino

Restaurant De Houtoven serveert volgens velen de lekkerste pizza’s uit de regio. De hoogste tijd voor een hip Italiaans broertje: Fratellino. Eigenaar Sam vertelt wat dit broertje naast die beroemde pizza’s nog meer op de kaart heeft staan.

Jong, hip en lekker

“Mijn vader begon dertien jaar geleden restaurant De Houtoven aan de Emmastraat. Ik werk al sinds het begin bij mijn vader in het restaurant en na mijn studie besloot ik me helemaal op de horeca te richten. Nu De Houtoven een goede naam heeft opgebouwd, is het tijd voor een broertje. Een broer met een eigen stijl: jong, hip en lekker.”

"Het is tijd voor een broer met eigen stijl: Jong, hip én lekker!"

The place to be voor flammkuchen

“Bij Fratellino kan je natuurlijk terecht voor het ultieme streetfood: pizza. Dit zijn onze beroemde pizza’s uit De Houtoven, maar dan een tikkie kleiner. Heerlijk comfortfood voor bij de lunch of als diner. Omdat hippe broertjes altijd in zijn voor iets nieuws, is Fratellino ook the place to be voor flammkuchen. Dit ‘vintage’ gerecht uit de Elzas verovert de wereld en dus ook Hilversum. We zijn trouwens ontzettend blij met onze buurman: de Gooische Bierbrouwerij. Want wat is er nu lekkerder bij een pizza of een flammkuchen dan een koud biertje?”

Topavond met antipasti

“Een Italiaanse keuken is niet compleet zonder wat kleine hapjes. Daarom serveren we bij Fratellino ook antipasti. Super lekker voor bij de borrel. Neem een goed glas wijn, bestel wat van onze antipasti en je hebt een topavond.”

De klassieker van papa

“Dit broertje gaat graag zijn eigen gang, maar hij weet ook: papa knows best. Daarom mag dé klassieker uit het restaurant van mijn vader -een pizza met kaas en tomatensaus, verse tomaten, parmaham, mozzarella, rucola en Parmezaanse kaas- niet ontbreken. En hoe beperkt de ruimte in een foodhallkeuken ook is: er komt een originele houtoven in. Daar is natuurlijk geen discussie over mogelijk.”

Menukaart

Op onze menukaart kan je direct zien wat alle restaurants te bieden hebben.

menukaart