Menu
https://www.mouthilversum.nl/keukens/fish-fries
 

Fish & Fries

Ontdek al het moois uit de zee bij Fish & Fries

Fish & Fries

Ontdek al het moois uit de zee bij Fish & Fries

Steven -voormalig souschef van een sterrenrestaurant- zwaait de scepter over twee MOUT-keukens. Een daarvan is Fish & Fries. In het zilte van de vis proef je de zee en voel je bijna de warmte van de zon. Alsof je op een mooie boulevard nageniet van een heerlijke stranddag. 

Veelzijdig en smaakvol

“Een keuken die vis serveert, is onmisbaar in een foodhall als MOUT. Zeker omdat mensen vis steeds meer leren waarderen. Volkomen terecht trouwens, want vis is ongelooflijk veelzijdig en smaakvol. Mensen weten vaak niet eens wat voor moois er uit de zee komt. Dat gaat Fish & Fries ze laten zien.”

"Vis is ongelooflijk veelzijdig en smaakvol, dat gaat Fish & Fries laten zien"

Gin tonic-oesters en studentenkaviaar

“Fish & Fries biedt luxe, maar betaalbare visgerechtjes. Een groot plateau fruits de mer -heerlijk met een glas wijn erbij-, bouillabaisse en natuurlijk oesters. Niet alleen gegratineerde oesters, maar ook specials zoals een gin tonic-oester. In het Gooi mag kaviaar natuurlijk niet ontbreken. Wij serveren echte Gooise kaviaar met crème fraîche, bieslook en sjalotjes, maar ook de zogenoemde ‘studentenkaviaar’ van haringkuit. Bij Fish & Fries kan je daarnaast terecht voor fish & chips. Geen traditionele -in krant verpakte- vette vis en friet, maar verrassende combinaties met zoete aardappelfriet of piepertjes in de schil met een chilidressing.”

Pareltjes uit de zee

“Omdat we samenwerken met Schmidt Zeevis bieden we alleen het neusje van de zalm. Nou ja, en nog wat meer natuurlijk. Wat te denken van de gefrituurde garnaaltjes, klassieke garnalenkroketjes, kibbeling en échte inktvisringen die samen onze ‘pareltjes uit de zee’ vormen. En dan onze kibbeling. Die is niet gemaakt van koolvis -zoals de meeste kibbeling die wordt verkocht- maar echt van kabeljauw. Bestel deze pareltjes bij de borrel en het wordt spontaan zomer.”

Menukaart

Op onze menukaart kan je direct zien wat alle restaurants te bieden hebben.

menukaart