Menu
https://www.mouthilversum.nl/keukens/caliente
 
 

Caliente

Foodfestivals, muziekevenementen en stadsfeesten zijn het werkterrein van foodtruckers Maarten, Tom en Marko.

Daar komt een nieuwe uitdaging bij, want de drie gaan de MOUT-keuken Caliente runnen. Hier vind je allerlei lekkers uit de Latijns-Amerikaanse keuken. Maarten vertelt namens de drie over Caliente.

Twee foodtrucks
“We hebben elkaar leren kennen in een Amsterdams restaurant waar we ooit werkten. Onze droom om samen iets in de horeca te beginnen, kwam vorig jaar uit. Met onze twee foodtrucks en een aanhanger staan we op foodfestivals, muziekevenementen en stadsfeesten zoals de Nijmeegse Vierdaagse.”

De Latijns-Amerikaanse keuken
“Chef-kok Tom woonde en werkte jarenlang in Zuid-Amerika. De Latijns-Amerikaanse keuken van Caliente gaat van Peru tot aan Mexico en het Caribisch gebied. Bij MOUT werken we veel met huisgemaakte tortilla’s die we ter plekke bereiden op de bakplaat. Verder bieden we verschillende soepen -zoals Braziliaanse vissoep met kokos-, heerlijke salsa’s en natuurlijk ceviche.”

Authentiek en tof
“Ceviche is een ontzettend tof gerecht. Het is gezond, fris en ziet er mooi uit. Je kan spelen met de ingrediënten, bijvoorbeeld door verschillende vissoorten te gebruiken. Maar hoe we er ook onze eigen draai aan geven; we blijven zo veel mogelijk bij het authentieke gerecht.”

Voor ieder wat wils
“Bij MOUT voelen we ons helemaal thuis. De afmeting van de keuken is vergelijkbaar met die van onze foodtrucks. Het gebouw en de omgeving zijn erg mooi. Dat geldt ook voor de grootte van MOUT. Er kan veel volk in, maar het blijft toch gezellig. Het grootste voordeel van MOUT is dat je de foodhall zowel met je kinderen als met een zakenrelatie kan bezoeken. De keukens bieden voor ieder wat wils.”

Menukaart

Op onze menukaart kan je direct zien wat alle restaurants te bieden hebben.

menukaart