Menu
https://www.mouthilversum.nl/keukens/viet-kitchen
 

Viet Kitchen

Hilversum meets Vietnamese streetfood bij Vietnam Kitchen

Welkom bij Viet Kitchen!

Waar reizen en vriendschap samenkomen in heerlijke gerechten. Ontmoet Jun en Jonathan, jeugdvrienden met een gedeelde passie voor reizen. Na talloze reizen door Azië en geïnspireerd door foodcourts met streetfood van Saigon tot Shanghai is de droom ontstaan om samen te ondernemen.  Samen met Huong geboren en getogen in Vietnam en met jaren ervaring in de Vietnamese keuken vormen zij samen het hart en ziel van Viet Kitchen. 

Passie voor eten dankzij oma Bui

“Oma’s kookkunsten hebben ervoor gezorgd dat wij -vrienden van jongs af aan- gek zijn op eten en koken. Toen MOUT op ons pad kwam, hoefden we niet lang na te denken. In dit avontuur kunnen wij echt onze passie en creativiteit kwijt.” 

Wij zijn altijd druk bezig met bedenken en vernieuwen van onze gerechten. Elk gerecht heeft een authentieke smaak, geïnspireerd door de moeder van Huong “grandma Bui”. Zo houden we de authentieke smaken van Vietnam terwijl we onze gerechten een moderne twist geven. 

"Oma’s kookkunsten hebben ervoor gezorgd dat wij van jongs af aan- gek zijn op eten en koken"

De Vietnamese streetfood cultuur in Hilversum

Viet Kitchen serveert voornamelijk Vietnamese street-food. Vietnam staat namelijk bekend om zijn gevarieerde streetfoodcultuur, waar je in vrijwel elke stad of zelfs dorp kraampjes vindt die heerlijke gerechten aanbieden. Streetfood is vooral populair vanwege zijn toegankelijkheid het biedt lekkere gerechten tegen betaalbare prijzen, waardoor het voor iedereen toegankelijk is. Daarnaast creëert streetfood een vibe waar lekker eten mensen verbindt, gesprekken ontstaan en nieuwe vriendschappen. Dat is precies wat we willen bij Viet Kitchen! 

What's on the menu?

Op onze menukaart vindt je de klassieke Vietnamese loempia's, de beroemde PHO noodle soep die je met zijn geur meteen naar Vietnam brengt, en de verrukkelijke chicken bucket om te delen met vrienden of familie. Maar daar blijft het niet bij; we hebben ook een moderne draai gegeven aan de Bao's, oorspronkelijk uit Taiwan, door ze te introduceren met Vietnamese ingrediënten. Voel je thuis in onze keuken, laat je smaakpapillen reizen en we beloven je dat je nog vaak zal terugdenken aan Vietnam. Kom gezellig langs en geniet!

Menukaart

Op onze menukaart kan je direct zien wat alle restaurants te bieden hebben.

menukaart