Menu
https://www.mouthilversum.nl/keukens/viet-kitchen
 

Viet Kitchen

Hilversum meets Vietnamese streetfood bij Vietnam Kitchen

 

Viet Kitchen

Hilversum meets Vietnamese streetfood bij Vietnam Kitchen

De Vietnamese keuken kent geen geheimen voor de broers Dai, Dinh, Tuan en hun goede vriend Eric. In MOUT zijn ze op twee plekken te vinden: in Vietnam Kitchen en in Dimsum. Dinh vertelt hoe Vietnam Kitchen ontstond én welk gerecht iedereen eens moet proeven.

Passie voor eten dankzij oma

“Oma’s kookkunsten hebben ervoor gezorgd dat wij -vrienden van jongs af aan- gek zijn op eten en koken. Daarnaast zijn we ondernemend: we hebben twee keukens in een foodhall op de Amsterdamse Zuidas en een sushirestaurant in Amsterdam-West. Toen MOUT op ons pad kwam, hoefden we niet lang na te denken. In dit avontuur kunnen wij echt onze passie en creativiteit kwijt.”

"Oma’s kookkunsten hebben ervoor gezorgd dat wij van jongs af aan- gek zijn op eten en koken"

Smaakvolle soep met eigen twist

“Vietnam Kitchen serveert Vietnamese streetfood, gerechtjes met een leuke twist. Neem de summerrolls bijvoorbeeld, die worden gemaakt met huisgemaakt rijstpapier en vervolgens gevuld met verrassende ingrediënten. Daarnaast serveren wij soepen en natuurlijk loempiaatjes. Onze Pho soep is een echte aanrader. Mensen verbazen zich vaak over de smaak, die volgens hen totaal anders is dan andere soepen. Het leuke aan deze soep is dat je hem zelf op smaak kan brengen. We serveren hem met noedels en/of vlees en bieden daarbij verschillende toppings. Daarmee kan je de Pho zo spicy maken als je zelf wil.”

Enthousiast over MOUT

“MOUT is een mooie toevoeging aan het Hilversumse horeca-aanbod. Ondernemers benaderen ons regelmatig voor nieuwe horecaprojecten te stappen, maar je moet er wel feeling mee hebben. Toen we met MOUT in gesprek kwamen, waren we zó enthousiast dat we binnen een week het huurcontract hebben getekend. Bij MOUT vind je een mooie balans tussen het stoere van een foodhall én persoonlijke service. Relaxed aan een tafel zitten wachten tot je gerechtje klaar is: wat wil je nog meer?”

 

Menukaart

Op onze menukaart kan je direct zien wat alle restaurants te bieden hebben.

menukaart

Reserveren bij Mout

Bij MOUT is het niet nodig om te reserveren, er is altijd wel een leuk plekje te vinden. Mocht je een taptafel willen huren, of met een grote groep komen eten, stuur dan een mailtje naar reserveren@mouthilversum.nl voor de mogelijkheden.

Stuur een e-mail