Menu
https://www.mouthilversum.nl/keukens/omg
 

OMG

The place to be voor mannen (én vrouwen natuurlijk)

OMG

The place to be voor mannen (én vrouwen natuurlijk)

OMG (On My Grill) is een van de twee MOUT-keukens waar Steven -voormalig souschef van een sterrenrestaurant- de scepter over zwaait. Bij deze stoere grill draait alles om goed vlees.

Grillen waar je bij staat

“Vlees is hot. Daarom mag OMG niet ontbreken in een foodhall als MOUT. Hier doen we aan live cooking. We grillen het vlees waar je bij staat. Alle gerechten uit mijn keukens hebben een verrassende twist, maar wél vanuit een klassieke basis. Kwaliteit is ontzettend belangrijk en daar streven we ook altijd naar.”

"We grillen het vlees waar je bij staat."

Onwijs lekkere hotdogs

“OMG heeft een divers aanbod aan vleesgerechten. Een vers gedraaide steak tartare, gegrilde burgers en gerookte brisket -een deel van het rund dat weinig mensen kennen. Hotdogs zijn -mede door Ron Blaauw- helemaal terug van weggeweest. Wij grillen de ambachtelijke hotdogs en serveren die op een mooi broodje. Onwijs lekkere toppings maken het helemaal af.”

Flame grilled burgers

Bij een goede burger hoort een goed broodje: een brioche dus. Even kort grillen, burger erop en je weet niet wat je proeft. En dan onze signature dish. OMG maakt haar naam helemaal waar met de OMG-burger: een dikke burger met smoked brisket en bacon. Die moet echt op je food bucket list.”

Menukaart

Op onze menukaart kan je direct zien wat alle restaurants te bieden hebben.

menukaart

Reserveren bij Mout

Bij MOUT is het niet nodig om te reserveren, er is altijd wel een leuk plekje te vinden. Mocht je een taptafel willen huren, of met een grote groep komen eten, stuur dan een mailtje naar reserveren@mouthilversum.nl voor de mogelijkheden.

Stuur een e-mail