Menu
https://www.mouthilversum.nl/keukens/mr-vegan
 
 

Mr. Vegan

Plantbased junkfoodbar in MOUT

Goed nieuws voor alle liefhebbers van puur, eerlijk en smaakvol eten: DailyV opent een keuken in MOUT! Eigenaar Etienne vertelt hoe dat is gekomen én welke gerechten Vers gaat serveren.

Te gek concept

“MOUT vind ik een te gek concept. Stiekem heb ik wel eens gedacht aan een keuken in de foodhall, maar ik had nooit kunnen denken dat dit zo snel zou gebeuren. Onze vestiging aan de Kerkbrink in Hilversum draait ontzettend goed. Onlangs zijn we tweede geworden in de verkiezing Hilversumse Onderneming van het Jaar 2018 en daar zijn we enorm trots op. Wij staan bekend als de gezonde afhaal- en bezorgservice, maar merken dat er ook steeds meer vraag is naar gezonder eten bij het uitgaanspubliek. Met een keuken in MOUT kunnen we dit publiek bereiken en daarom hoefde ik er geen moment over na te denken om deze stap te maken. Ik vind het hartstikke leuk om hier te staan!”

"Vitaminen, veel vegan én vooral tasty!"

Hardlopers op de kaart

“We serveren niet alleen salades, maar ook soepen en stamppotten. In onze huidige vestigingen in Hilversum en Utrecht lopen de salade geitenkaas (met onder meer veldsla, quinoa, gebakken peer en rode biet) en de Tom Kha Kai soep (een pittige Thaise kokossoep) het hardst. Die komen in MOUT zeker ook op de kaart.”

Vegan food

“Vrijwel al onze gerechten zijn in de basis vegan. Dat geldt ook voor de saladedressings. Zo hebben wij geen honing-mosterddressing, maar een dressing van maple syrup en mosterd. Klanten kunnen zelf kiezen of ze nog kaas of vlees aan hun gerechten toevoegen. Veganisten – en die groep groeit hard – hebben nu nog weinig keus als ze uit eten gaan. Daar brengen wij verandering in.”

Menukaart

Op onze menukaart kan je direct zien wat alle restaurants te bieden hebben.

menukaart