Menu
https://www.mouthilversum.nl/evenementen
 

Iets te vieren?

Bedrijfsborrel, afscheidslunch, verjaardag of gewoon zomaar?

 

Plan jouw evenement bij MOUT!

Van bedrijfsborrel tot je verjaardagpartijtje, van grote vergaderingen tot een afscheidsfeestje. Er is vanalles mogelijk. Wij denken graag mee met het plannen van je event. Goed om te weten: wij nemen uitsluitend events aan vanaf 15 personen, met een maximum van 2 evenementen per dagdeel (middag/avond). Dit is om open te blijven voor al onze gasten die spontaan langskomen zodat iedereen kans heeft op een tafeltje. 

In de zomerperiode hebben wij tijdelijk minder ruimte voor reserveringen dan normaal, vrijdag en zaterdag nemen wij geheel geen reserveringen aan, dit zodat we de kwaliteit en snelheid kunnen waarborgen op de drukke momenten. Alleen de reserveringen die maanden geleden er al in stonden gaan op de vrijdag en zaterdag nog door.

Maar uiteraard horen we graag hoe we jullie event op een van de andere dagen kunnen hosten! 

En nu? Bespreek de mogelijkheden met Faith

Enthousiast en benieuwd  naar wat wij kunnen betekenen voor jullie? 
Stuur een mailtje naar reserveren@mouthilversum.nl‚Äč - Onze backoffice collega Faith staat voor jullie klaar om al jullie vragen per mail te beantwoorden. Je kunt haar het best bereiken op maandag, dinsdag en donderdag. Ze streeft ernaar binnen 24 uur jouw aanvraag te behandelen en jouw vragen te hebben beantwoorden. 

P.S zorg dat je in je mail sowieso het volgende meldt: 

- Groote van het gezelschap (15 personen+)

- Datum en tijdstip van het event (ma/di/woe/do/zo)

Zien we je binnenkort? Gezellig!